Franci Kotnik,Črneče119,2370 Dravograd,Slovenija
Spoštovani!
Vedno,kadar sem pri vas naročil O Pure,sem v nekaj dneh dobil pošiljko na dom. Zelo dobro. Za 5 zvezdic. Nazadnje sem naročil tovrstni izdelek 16.februarja 2023,viste ga odposlali prav ta dan,naslednji dan,17.februarja,je bila pošiljka odpravljena iz izvozne izmenjalne pošte(Derega),vendar je do danes,27.februarja,še nisem dobil.Sem povprašal DHLin so sporočili,da se bo to zgodilo med 28.februarjem in 5.marcem. Upam,da bo res.
Lepo vas pozdravljam in vam želim še naprej tako profesionalen odnos do kupcev,hkrati pa
obilo dobrega in lepega v vašem življenju!
Franci Kotnik
obilo dobrega in lepega v vašem življenju!
Franci Kotnik
Medicalcorner24